Tuinbouw Ondernemers Prijs 2017 - Keukenhof Lisse

Op 11 januari jongstleden waren de leden en bestuursleden van tuinbouw jongeren westland uitgenodigd door de organisatie van de Tuinbouw Ondernemers Prijs (TOP). Er was een bus beschikbaar gesteld door de organisatie waarmee we met een kleine groep leden vanaf Fleuresto Naaldwijk op weg gingen naar Lisse. Hier vindt traditiegetrouw jaarlijks de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemers Prijs plaats.

Dit jaar waren er wederom drie vooruitstrevende organisaties genomineerd voor deze prijs. Dit waren Green Specialties Holland, Bunnik Plants en JUB Holland. Uiteindelijk ging laatst genoemde er met de prijs vandoor, wat met luid gejuich werd ontvangen door de aanwezige medewerkers van het bedrijf. Na het officiele programma was er tijd voor een (netwerk) borrel waarna we weer met de bus terug naar het Westland gingen.

Omdat het gezamenlijk eten in 2016 zo bevallen was, gingen we ook dit jaar met de aanwezigen uit eten, ditmaal in Mirell in Naaldwijk. Dit was een mooie afsluiting van een interessante dag en we kijken uit naar de volgende editie in 2018.

Terug naar overzicht