Algemene ledenvergadering + Het tuinbouwlandschap veranderd

maandag 22 februari 2021 19:30 uur
online via Microsoft Teams

Waar ligt jouw kracht als leider en wat is je valkuil? Management Drives als tool om organisaties en teams te ontwikkelen en versterken.

Flynth adviseurs en accountants organiseert samen met Tuinbouw Jongeren Westland een online avond met als thema:

Management Drives als tool om organisaties en teams te ontwikkelen en versterken.

Het landschap van de glastuinbouw is sterk in beweging. Zo is schaalvergroting door fusies, overnames en verregaande samenwerking al jaren een trend. Maar hoe zorg je ervoor dat organisaties elkaar versterken? En hoe bouw je een team dat capabel is om in een veranderende omgeving kansen optimaal te benutten? Hoe maak je gebruik van de kracht van het team en het individu? Dus (toekomstige) managers, opgelet!

Het programma wordt verzorgd door Claudia de Ruiter - Speksnijder (senior adviseur arbeidszaken) en Pieter Vellekoop (senior bedrijfsadviseur). Pieter blikt terug op ontwikkelingen in de glastuinbouw van het afgelopen jaar en schets een aantal toekomstscenario’s. Waar sta jij? Welke keuzes heb jij al gemaakt of ga je nog maken? En wat betekent dat voor jou en je team of organisatie? Claudia geeft ons vervolgens inzicht in wat Management Drives inhoudt en hoe je dit praktisch toepast in teams en in organisaties.

Nu al nieuwsgierig naar Management Drives? Klik op www.whatkindofleaderareyou.com/nl en doe in twee minuten een mini survey. Neem je de uitslag mee naar de TJW avond?

Daarnaast vindt deze avond de algemene ledenvergadering plaats waar we jullie zullen bijpraten over de ontwikkelingen bij TJW op zowel organisatorisch als financieel vlak.

Programma
19.30u: inloop
19.45u: welkom door TJW
19.50u: Algemene ledenvergadering
20.00u: presentatie Management Drives
21.00u: einde

Op dit moment is een fysieke bijeenkomst nog steeds niet mogelijk en dus organiseren wij weer een online avond. Hiervoor zullen wij Microsoft Teams gebruiken. Ben je aanwezig? Dan ontvang je een aantal dagen van tevoren een link naar de Teams-vergadering. We leggen dan ook uit hoe je deel neemt aan de avond.

Aanmelding verplicht! Dit kan door een mail te sturen naar uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl

Terug naar overzicht