Energie avond

maandag 5 maart 2018 19:00 uur
Locatie: KZ-flowers - Vlietweg 14b te Naaldwijk

De eerste officiële ledenavond van 2018 met als thema Energie is met één week verplaatst van 26 februari naar maandag 5 maart. Daarnaast is ook de locatie gewijzigd naar KZ-Flowers aan de Vlietweg 14b te Naaldwijk.

Er is de afgelopen jaren veel gebeurd in de wereld omtrent energie. Als we kijken naar de glastuinbouw is dit een sector die niet zonder energie kan. Vroeger maakte iedereen zijn warmte met de ketel momenteel veelal met bijvoorbeeld een WKK, je ziet steeds meer aardwarmteprojecten opkomen en investeren bedrijven in zonnepanelen. Voor sommige teelten is de CO2 die geproduceerd word door de ketel of WKK ook nog van belang. Allemaal onderdelen die van belang zijn bij de energiehuishouding van een glastuinbouwbedrijf.
De volgende sprekers zullen jullie meenemen in dit onderwerp;

bQurius:
Bart Setz en Randy Kardol, energiemanagers bij bQurius, zullen hun verhaal doen over aansturing van energie voor tuinbouwbedrijven. In de dagelijkse aansturing hebben zij 48 WKK’s in hun beheer, met een totaalvermogen van ruim 100 MW.

Powerhouse:
Rob Hanemaaijer, account manager bij Powerhouse, zal zijn verhaal doen over de ontwikkelingen op de energiemarkt in zijn algemeen.

Het programma ziet er als volgt uit;
19.00 uur Inloop
19.25 uur Opening avond door voorzitter TJW
19.30 uur Start leden avond door bQurius - energieontzorging
20.15 uur Powerhouse - energieleverancier
21.00 uur Afsluiting en borrel
22.00 uur Einde

Aanmelding verplicht.

Terug naar overzicht