Excursieweekend Tuinbouw Jongeren Westland

vrijdag 14 oktober 2022 8:00 uur

Onlangs verstuurde we al een uitnodiging over hét eerste Tuinbouw Jongeren Westland excursieweekend. Inmiddels hebben we dit programma geconcretiseerd en kunnen we daar alvast meer over vertellen. En wij kunnen je verzekeren, dat je dit niet wilt missen.

In het weekend van 14 t/m 16 oktober gaan we namelijk op bezoek bij bedrijven in de regio Eindhoven/ Venlo. We gaan onder andere op bezoek bij:
• Vreba melkvee de grootste melkveehouder van Nederland
• Signify onderdeel van Philips is wereldwijd marktleider op het gebied van verlichting en bieden onze klanten hoogwaardige energiezuinige verlichtingsproducten, ‑systemen en ‑services.
• Team Solid is een studententeam van de Technisch universiteit Eindhoven die onder andere ijzerpoeder als energiebron gebruiken waar Bavaria nu al gebruik van maakt
• Duurzame Energiecoöperatie Asten-Someren, bestaande uit 17 glastuinbouwondernemers, heeft met het collectief 3-tal houtstookinstallaties aangeschaft. Het doel: Duurzame alternatieven vinden voor warmte, elektriciteit en CO2.

We wachten nog op de laatste toezeggingen van bedrijven. We willen vrijdagochtend vroeg vertrekken, zodat we genoeg tijd hebben om de bedrijven te bezoeken. Houd hier ook rekening mee in je agenda. Maar naast kennis op doen, gaan we ook met z’n allen op stap. Want zeker gezelligheid en netwerken onder de leden vinden we een belangrijk onderdeel binnen TJW. Wij hebben er in ieder geval zin in. Naar verwachting is een eigen bijdrage van €150,- tot €200,- benodigd voor de overnachtingen en het eten. Wil je dit zakelijk betalen? Kies dan voor de optie zakelijk betalen in onderstaande link.

Inmiddels stromen de eerste aanmeldingen binnen. Wil jij verzekerd zijn van een plekje? Vul dan het formulier in via onderstaande link. Heb je vragen? Stuur dan een email naar: joyce.westland@tuinbouwjongeren.nl

https://forms.gle/ZkXBXxowHr1ryPwK7

Tot snel!
Bestuur Tuinbouw Jongeren Westland

Terug naar overzicht