Het leiden en managen na een uitbreiding

maandag 16 maart 2020 19:00 uur
Ledenavond bij Pligt Professionals

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Pligt Professionals hun splinternieuwe vestiging in ’s-Gravenzande opende. Een werkelijke eyecatcher voor iedereen die op de Maasdijk passeert. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk achter die mooie voorgevel?

Als bedrijf is het natuurlijk prachtig om de stap te kunnen zetten om nieuw te bouwen. Het is een kroon op jarenlange inspanning om het zowel financieel als organisatorisch rond te kunnen krijgen. En daar komen we direct op een belangrijk punt, om dit organisatorisch rond te kunnen krijgen. Wat is er voor nodig om deze stap te kunnen zetten? Op welk punt weet je zeker dat je er aan toe bent om uit te breiden? Wat voor invloed heeft een uitbreiding op het personeel en hoe haal je goede handen binnen? Tal van vragen waar velen van ons mee zitten in deze tijd.

De werving en selectie van goed personeel is een groot knelpunt voor vele ondernemers in onze sector. De vraag naar geschoold personeel is hoog, en dan gaat het niet alleen over de groene vingers die slecht te krijgen zijn. Ook technisch personeel met een passie voor de tuinbouw is moeilijk te vinden. En wat niet te denken van de hele digitalisering: van ICT’ers kunnen we er ook nog wel wat gebruiken. Het leiden en sturen van al dat personeel is ook niet meer zo eenvoudig als vroeger, daar zoeken we ook nog wel een mannetje voor.

De specialisten van Flynth zullen dieper op deze zaken ingaan. Zij zijn dagelijks met zulke vraagstukken bezig en gaan proberen ons mee te nemen in de vraagstukken die zij van klanten krijgen.

Programma:
-19:00 uur inloop koffie / thee
-19:30 uur start presentatie blokken en rondleiding
-21:00 uur netwerkborrel

Aanmelding voor deze avond is verplicht en kan via uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl

Terug naar overzicht