Hoe creëer je als werknemer/werkgever een positieve werksfeer?

maandag 23 april 2018 19:00 uur
Locatie: BVB Substrates, Coldenhovenlaan te De Lier

Als kweker moet je blijven vernieuwen om concurrerend te blijven. Veelal wordt gekeken naar het product, maar hoe creëer je als ondernemer een aantrekkelijk werkomgeving? Een werkomgeving met een goede sfeer waarin vernieuwing en verbetering een belangrijke rol spelen
Op welke wijze kan je dit beïnvloeden als collega en/of leidinggevende? We gaan kijken naar de relatie tussen een positieve werksfeer, gedrag en verbetering en vernieuwing.
Met als doel om uiteindelijk een werkgever te zijn, voor wie werknemers graag werken en waar tevens de productiviteit van de medewerkers blijft toenemen.

Peter Wijnands, directeur van Q-impact en ervaren trainer & bedrijfscoach, geeft inspirerende inzichten en concrete handvatten, die je direct kan toepassen en een positief effect hebben op de werksituatie.

Arjan Zwinkels, productmanager bij BVB, zal aangeven hoe BVB werkt aan vernieuwing en verbetering van de organisatie en producten, vanuit de kernwaarden en cultuur van BVB.
Na afloop van de presentaties is er een korte rondleiding door het nieuwe bedrijfspand en de productieloods. Daarin wordt zichtbaar op welke wijze BVB zich voorbereid op haar toekomst.

Programma:
19.00 tot 19.30 uur Ontvangst koffie/thee
19.30 tot 20.15 uur Peter Wijnands; werken aan een positieve cultuur en vernieuwing.
20.15 tot 20.45 uur Arjan Zwinkels; mensen motiveren tot vernieuwing
20.45 tot 21.15 uur Rondleiding nieuw gebouw en loods BVB Substrates B.V.
21.15 tot 22.30 uur Hapje en drankje verzorgd door BVB.

Aanmelding verplicht

Terug naar overzicht