HortiHeroes: persoonlijke ontwikkelingsavond

maandag 9 mei 2022 19:15 uur
Alle impact die je maakt, hangt af van jouw eigen stemming

Alle impact die je kunt maken is afhankelijk van jouw eigen stemming. Dat is nogal een stelling! Hoe krijg jij anderen mee en kun jij hen beïnvloeden? Iedereen heeft hier dagelijks mee te maken. Of het nu gaat om het meekrijgen van een collega in een nieuw project, het overtuigen van je leidinggevende of zelfs directeur.

Op maandagavond 09 mei organiseren we bij Priva samen met HortiHeroes een ledenavond gericht op persoonlijke ontwikkeling. HortiHeroes is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van (jonge) talenten in de glastuinbouw. Want alleen door gebruik te maken van elkaars sterktes, kunnen we meer bereiken. Priva is onder andere partner van HortiHeroes en zal tijdens de avond ons meer vertellen over hun deelname en over de belangrijkste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Roland Breedveld, programmamanager bij HortiHeroes, neemt ons deze avond mee hoe je jouw stemming kunt gebruiken om zaken te bereiken met en in je omgeving. Naast zijn rol als programmamanager is hij ook trainer en business developer bij JBBX. Hij zal ons inspirerende inzichten geven, waardoor je na deze avond de inzichten direct in de praktijk kunt toepassen. Samen zullen we een aantal praktijkcases behandelen hoe je anderen op een positieve manier voor je kunt winnen. Aanbevolen als je weleens even ‘stuck’ zit of last hebt van de stemmingen van anderen ;-)

Het programma ziet er als volgt uit”
- 19.15 Ontvangst en inloop
- 19.30 Start opening door voorzitter TJW
- 19.35 Introductie Priva & HortiHeroes programmamanager Raffi Balder
- 19.55 Start workshop Roland Breedveld
- 21.15 Borrel

Aanmelding is verplicht. Wij zien je graag 9 mei bij Priva.

Adresgegevens
Zijlweg 3
2678 LC, de Lier

Met vriendelijke groet,

Bestuur Tuinbouw Jongeren Westland

Terug naar overzicht