Jaarlijkse TJW BBQ

vrijdag 9 augustus 2019 18:00 uur
Locatie: Tennisvereniging Honserlersdijk

Gezelligheid en sportiviteit, kan dat samen? TJW denkt van wel! Vorig jaar was het een groot succes en daarom organiseren we vrijdag 09 augustus dé jaarlijkse TJW BBQ bij Tennisvereniging Honselersdijk.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een balletje te slaan en onder het genot van een biertje en lekker eten bij te praten. Mocht je nu denken: ‘joh, dat tennissen is mij veel te sportief!’, ook dan ben je welkom voor een hapje en een drankje!

Speciaal voor TJW heeft de vereniging al hun banen opnieuw aangelegd en van drainage voorzien, dus dat excuus kunnen we al niet meer gebruiken. We gaan dit doen via het zogeheten ‘rackettrekken’. Gewoon potjes van 20 minuten, waarbij je elke keer aan een nieuwe partner wordt gekoppeld. Het maakt niet uit of je de nieuwe Federer denkt te zijn of niet, iedereen kan meedoen. Neem wel je racket mee!

Datum: 09-08-19
Tijd: inloop 18:00 uur. 1e ronde balletje slaan 19:00. Aanvang avondeten +- 19 uur tot -
Waar: Tennisvereniging Honselersdijk, Johan van Oldenbarneveldtstraat 2, 2675 TX Honselersdijk
Kosten: voor leden gratis, voor introducees €20,-
Opmerking: indien je een potje wilt tennissen, neem dan je racket mee!

Aanmelden voor deze BBQ kan door je hieronder via de knop ‘aanmelden’. Speciaal aanmelden voor tennis is niet nodig, zorg wel dat je een racket bij je hebt!

Terug naar overzicht