Ledenavond: Vrouwen in de tuinbouw & algemene leden vergadering

maandag 19 juni 2017 19:00 uur
Locatie: Beekenkamp - Steenenburchweg 30 te 's-Gravenzande

19 juni a.s. zijn we uitgenodigd bij de Beekenkamp Groep, een imposant familiebedrijf dat samen geleid wordt door Annie Beekenkamp en haar zwager Peter Persoon.

Annie Beekenkamp geeft leiding aan Beekenkamp Plants en Beekenkamp Verpakkingen en Peter Persoon heeft de leiding over Deliflor. Annie is een onderneemster die tijd en aandacht heeft voor elke medewerker. Daar waar naar schatting 98% van tuinbouwbedrijven geleid worden door mannen, leidt Annie Beekenkamp één van de grootste tuinbouwbedrijven van Nederland. Annie wil ons inspireren met haar leiderschap, het ontstaan van een goede bedrijfscultuur en haar visie over de tuinbouwvrouwen van de toekomst. Dus dames wees erbij, misschien zit de gouden tip er wel bij!

Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de algemene leden vergadering gehouden.

Leiding geven aan een bedrijf is niet altijd even gemakkelijk, zeker als er gewerkt wordt met veel personeel dat allemaal andere belangen heeft! Of lijkt dat maar zo?
De manier waarmee je leiding geeft en communiceert met je personeel is van grote invloed op de bedrijfscultuur en heeft ook zeker invloed op het uiteindelijke bedrijfsresultaat. Hoe doe je dat als professioneel bedrijf? Hoe kan je er voor zorgen dat het personeel de kracht wordt van je bedrijf?

Frank Vriends (sales manager vegetables) en Jos Dukker (productie manager vegetables) geven ons een rondleiding door de nieuwste productielocatie in ’s-Gravenzande aan de Steenenburchweg 30.

Programma:
19.00 Ontvangst met koffie en thee
19.15 Leden vergadering
19.30 Presentatie Annie Beekenkamp
20.00 “ff tuinen”
21.00 Afsluiting met een borrel en een hapje

Terug naar overzicht