Raboavond: De Toekomst

maandag 30 november 2020 19:45 uur
online via Microsoft Teams

Rabobank Westland organiseert samen met Tuinbouw Jongeren Westland een online avond met als thema: de toekomst. ‘Wat is de impact van de Coronacrisis op de tuinbouwsector?’, ‘Hoe ziet de toekomst van de tuinbouw eruit?’ en ‘Hoe kun jij je zo goed mogelijk voorbereiden op een onbekende toekomst?’. Door de Coronacrisis wordt de avond dit jaar anders ingestoken dan normaal. Op dit moment is een fysieke bijeenkomst niet mogelijk en dus organiseren wij een online avond.

Het programma wordt verzorgd door Arne Bac (Sectorspecialist Tuinbouw bij Rabobank) en ACCEZ (Accelerating Circular Economy Zuid-Holland). Arne geeft ons een update over de tuinbouwsectoren. Daarnaast neemt hij ons mee in hoe Rabobank de toekomst van de tuinbouw ziet.

ACCEZ is een non-profit projectorganisatie die samenwerking rondom diverse vraagstukken in Zuid-Holland begeleidt en versnelt. Corona Crisisorganisatie Tuinbouw heeft ACCEZ gevraagd om langetermijnscenario’s voor ondernemers uit het tuinbouwcluster te ontwikkelen. Op basis van deze scenario’s kunnen ondernemers beter gefundeerde beslissingen nemen om de toekomst van hun bedrijf en de tuinbouw op langere termijn veilig te stellen. ACCEZ neemt ons mee in wat de scenario’s precies zijn.

Programma
19.30u: inloop
19.45u: welkom door TJW en Judith Balk (Manager Food & Agri bij Rabobank)
19.50u: presentatie van Arne Bac met een sectorupdate en de toekomstvisie van Rabobank
20.30u: presentatie van ACCEZ over de toekomstscenario’s voor de tuinbouw
21.00u: einde

De avond is dit jaar online via Microsoft Teams. Ben je aanwezig? Dan ontvang je een aantal dagen van te voren een link naar de Teams-vergadering. We leggen dan ook uit hoe je deel neemt aan de avond.

Aanmelding is verplicht en kan via uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl.

Wij willen ter voorbereiding graag iets opsturen naar de aanwezige leden. Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat wij dit opsturen naar jouw adres. Ben je hier niet mee akkoord of wil je een adreswijziging doorgeven? Mail dan naar ledenadministratie@tuinbouwjongeren.nl . Naar alle leden die zich voor 23 november aanmelden sturen we iets op.

Hopelijk zien we jullie maandag 30 november!

Terug naar overzicht