TJW BBQ

zaterdag 23 juni 2018 18:00 uur
Locatie: Tennis Vereniging Honselersdijk

Gezelligheid en sportiviteit, kan dat samen? TJW denkt van wel!

Daarom hebben dit jaar gekozen om eens wat anders ‘terug te doen’ voor onze leden dan de jaarlijkse BBQ. Wat is er nou mooier dan een balletje slaan en onder het genot van een biertje en lekker eten weer even bij te praten. Om bijvoorbeeld de intensieve voorjaarspiek te bespreken of de plannen voor de komende zomer.

Om die reden vindt de jaarlijkse BBQ dit jaar plaats bij Tennis Vereniging Honselersdijk. Speciaal voor TJW hebben ze al hun banen opnieuw aangelegd en van drainage voorzien, dus dat excuus kunnen we al niet meer gebruiken. We gaan dit doen via het zogeheten ‘rackettrekken’. Gewoon potjes van 20 minuten, waarbij je elke keer aan een nieuwe partner wordt gekoppeld. Het maakt niet uit of je de nieuwe Federer denkt te zijn of niet, iedereen kan meedoen. Neem wel je racket mee!

Omdat we van alle banen gebruik kunnen maken, willen we jullie de mogelijkheid bieden om één of enkele introducees mee te nemen naar de barbecue. Deze kunnen aangemeld worden via uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl. Hier vragen we wel een vergoeding van €20,- p.p. voor.

Mocht je nu denken ‘joh, dat tennissen is mij veel te sportief!’, dan ben je uiteraard gewoon van harte welkom om gezellig te komen eten en drinken op dit gezellige sportpark.

Aanmelden voor deze BBQ is verplicht.

Speciaal aanmelden voor tennis is niet nodig, zorg wel dat je een racket bij je hebt!

Terug naar overzicht