TJW op bezoek bij Prominent

maandag 1 november 2021 19:00 uur
De winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 (2021)

Dit jaar is Tuinbouw Jongeren Westland weer uitgenodigd voor een bezoek bij de winnaar van de Tuinbouw Ondersnemersprijs. Deze prijs is in 2020 uitgereikt aan ‘Telersvereniging Prominent’. Dit jaar kon, door COVID, de uitreiking van de prijs niet doorgaan en mag Prominent zich, ook in 2021, de winnaar van deze prijs noemen. Hierdoor zullen wij in 2021 alsnog op bezoek gaan bij ‘Telersvereniging Prominent’.

Tijdens deze avond zullen we op bezoek gaan bij Prominent in het nieuwe pand van Growers United. We laten ons meenemen in het verhaal van directeur Jan Opschoor. Zo zullen we een rondleiding krijgen door het nieuwe verpakkingscentrum. Daarna zal Jan ons meenemen in het verhaal over Prominent, en waarom Prominent de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs is geworden.

Telersvereniging Prominent
De telersvereninging bestaat uit een hechte groep telers. Zij telen op 51 locaties samen 11 verschilende type tomaten. Deze tomaten worden door heel Europa gedistribueerd. De telers hebben al jaren gezamenlijk een verpakkingscentrum in De Lier. Daarnaast is Prominent onderdeel van de afzetcooperatie ‘Growers United’. Sinds kort heeft Growers United een nieuw verpakkingscentrum geopend in Maasdijk.

Het programma zier er als volgt uit:
- 19.00 ontvangst
- 19.15 start opening door voorzitter TJW
- 19.20 rondleiding
- 20.05 presentatie Prominent, directeur Jan Opschoor
- 20.45 Vragenronde
- 21.00 borrel

Coronamaatregelen
Wij kijken uit naar de avond, maar kunnen dit niet organiseren zonder ons te houden aan de huidige coronamaatregelen. Dat betekent dat een aanmelding verplicht is en dat aan de deur een coronabewijs (herstelbewijs, negatieve test (max. 24u) of vaccinatiebewijs) moet worden getoond. Hierop zullen wij moeten controleren. Zonder aanmelding en coronabewijs kunnen wij je geen toegang verlenen. Wij rekenen op jullie begrip.

Terug naar overzicht