TJW: Topsprekeravond 2017 bij Van Dijk Flora

maandag 18 september 2017 19:00 uur
Locatie: Van Dijk Flora - Venus 198 te Honselersdijk

Nu we de laatste warme dagen van de zomer weer gehad lijken te hebben en het ‘normale leven’ weer begonnen is, wordt het hoog tijd dat de tuinbouw jongeren eens goed scherp worden gezet. Hoe kan dit beter dan door een nieuwe editie van de TJW –TJO Topsprekeravond! Dit is weer de derde jaargang dat we voor deze opzet hebben gekozen en ook dit jaar zijn er weer meerdere topsprekers die op een toplocatie iedereen wakker mogen schudden. We hopen jullie allen daarom weer in grote getale te ontvangen.

Dit jaar kiezen we voor een kleine flash forward naar de toch wel nabije toekomst. Hoe ziet die toekomst er voor ons en onze sector uit en hoe kunnen wij ons wapenen om voorop in de strijd te blijven?

Sprekers

Niemand minder dan Christian Kromme, futurist en trendwatcher op gebied van exponentiele technologie en teven schrijver van het boek Humanification is onze eerste spreker. Hij weet als geen ander welke ontwikkelingen ons op het gebied van bijvoorbeeld robotica te wachten staan en hoe telers kansen moeten aangrijpen om hier voordeel uit te halen.

Twee de spreker van deze topsprekeravond is Jan-Willem Grievink, directeur van het Food Service Instituut Nederland (FSIN), een gevestigde naam wat betreft technologische en strategische vraagstukken op het gebied van voeding.

Om de verhalen van beiden sprekers in goede banen te leiden zal deze avond geleid worden door de welbekende Rob Veenman. Rob kennen we vooral als een van de bekende gezichten van de WOS en zal als avondvoorzitter de beide sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden. Dit jaar wederom gebruik makend van een interactieve app, waardoor Rob met jullie input de sprekers kan bevragen. Nog niet overtuigd? Zie hier de promo die Rob speciaal voor onze topsprekeravond heeft opgenomen op de toplocatie van Van Dijk Flora.

19:00 uur          Inloop
19:20 uur Introductie door voorzitter TJW gevolgd door een welkomstwoord door Van Dijk Flora
19:30 uur          Presentatie door Christian Kromme
(Vragen tussen de presentaties van Rob Veenman)
20:40 uur          Presentatie door Jan-Willem Grievink
(Vragen na de presentaties van Rob Veenman)
21.30 uur          Borrelen en na discussiëren

Terug naar overzicht