Topsprekersavond 2021

maandag 27 september 2021 19:00 uur
'Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw'

Topsprekersavond 2021: “Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw”

De afgelopen 1,5 jaar hebben we er allemaal mee te maken gehad. De wereld zag er van de één op de andere dag totaal anders uit. Maar hoe kun je als ondernemer nu het beste omgaan met de situatie. Daarom organiseren TJW en TJO wederom een topsprekersavond met als thema ‘Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw’.

Tijdens deze avond worden we meegenomen door Willem van Boekel. Willem is negen jaar trainer geweest bij ‘Ja-maar’, waarbij hij honderden groepen met veel hilariteit deze wereld introduceerde. Willem specialiseerde zich daarna in de essentie van samenwerken en klantgerichtheid, omdat daar voor een hoop bedrijven veel winst valt te behalen. Kortom, de man die ons nieuwe inzichten kan geven.
Vervolgens zullen we in gesprek gaan met een aantal personen die elk op hun eigen manier moesten veranderen in de afgelopen periode. Zij gaan ons meenemen in praktijkvoorbeelden in de tuinbouw en vragen beantwoorden zoals: “Waarom moesten jullie veranderen?” en “Wat heeft het jullie gebracht?”

Om de verhalen van beide sprekers in goede banen te leiden zal deze avond wederom worden geleid door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden.
Heb jij je al aangemeld? Ben je geen lid, maar wil je toch dit mooie evenement bijwonen?
Meld je dan aan als lid op onze website: www.tuinbouwjongeren.nl. We zien je graag de 27e in het World Horti Center!

Programma:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Introductie voorzitter Arthur van der Meijs (voorzitter TJW) & Pieter Ammerlaan (Voorzitter TJO)
19.35 uur Presentatie door Willem van Boekel
20.45 uur Paneldiscussie
21.15 uur Borrel

Coronamaatregelen
Wij kijken uit naar de avond, maar kunnen dit niet organiseren zonder ons te houden aan de huidige coronamaatregelen. Dat betekent dat een aanmelding verplicht is en dat aan de deur een coronabewijs (herstelbewijs, negatieve test (max. 24u) of vaccinatiebewijs) moet worden getoond. Hierop zullen wij moeten controleren. Zonder aanmelding of coronabewijs kunnen wij je geen toegang verlenen. Wij rekenen op jullie begrip.

Terug naar overzicht