Tuinbouw Jongeren Online Pub Quiz

vrijdag 19 juni 2020 20:00 uur
Tuinbouw Jongeren Online Pub Quiz

Momenteel zijn de mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten helaas beperkt. Op vrijdag 19 juni hadden we een quiz gepland staan. Deze quiz kunnen we in samenwerking met de Quiz Brothers op een andere manier organiseren. De quiz wordt online via Zoom gespeeld en alle deelnemers kunnen de quiz volgen via hun eigen scherm. Formeer dus snel een team van maximaal zes personen en geef het team op via het onderstaande aanmeldformulier. Elk team moet minimaal 1 TJW lid hebben en is daarnaast vrij samen te stellen:

Kopieer onderstaande link in je webbrowser om je aan te melden voor de Quiz van Tuinbouw Jongeren Westland op 19 juni 2020 (aanvang 20.30 uur)
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_6mEfvzPAUiLdwP0PyB-rpzzouhRQ-xDoLyvKmXHn_RUQ0U5QVdCS0ZHUUM0RjJKN1BRVjUyRzJPRS4u

Teamgenoten kunnen allemaal via hun eigen computerscherm de quiz volgen en tegelijkertijd (indien nodig) contact leggen met hun teamgenoten op afstand, bijvoorbeeld via Whatsapp, Skype of Microsoft Teams. Het is aan te raden dat teamgenoten hier op voorhand al een keuze in hebben gemaakt, zodat het onderlinge contact al geregeld is voordat de quiz gaat beginnen.

Programma:
-20:00 uur online inloop
-20:30 uur start quiz
-22:30 uur einde quiz

Hopelijk zien we jullie vrijdag 19 juni online verschijnen in de Zoom sessie!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Tuinbouw Jongeren Westland

Terug naar overzicht