Tuinbouw Jongeren Topsprekersavond 2019

maandag 23 september 2019 19:00 uur
Locatie: Opti-flor Creations

Denk jij dat je alleen sneller gaat en het allemaal alleen af kunt? Wij denken van niet en daarom hebben we achter de schermen hard gewerkt aan dé vijfde editie van de Tuinbouw Jongeren Topsprekersavond. In tuinbouwland zien we dat bedrijven samenwerken om de sector naar een hoger niveau te brengen. Want één ding is zeker: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dit jaar vindt de Topsprekersavond plaats op maandag 23 september. We hopen jullie allemaal in grote getalen te mogen ontvangen bij Opti-flor.

Er gaat geen dag voorbij dat je niks leest over samenwerkingen, overnames of fusies in onze sector. Daarom kiezen we dit jaar voor het thema: Samenwerken. Niet alleen in onze sector zien we deze ontwikkelingen, maar wereldwijd is dit een hot topic. Waarom is samenwerken zo belangrijk? En wat kan samenwerken ons brengen? Maar daarnaast rest ook de vraag: hoe kunnen we samenwerken om de sector naar een hoger niveau te brengen.

Sprekers:
Nadat we vorig jaar langs zijn geweest in het World Horti center, vind je de Topsprekersavond dit jaar plaats bij Optiflor. Een bedrijf dat op diverse vlakken samenwerkt; van het aardwarmteproject aan de Vogelaer tot het MVO project met Haegheflor.
Vervolgens zullen Tim Jenniskens en Rogier Hofman – oud Olympiërs - ons een inspirerend verhaal vertellen over teambuilding. Beiden runnen samen het bedrijf Fanbased dat individuen en teams helpt om topprestaties te leveren. Door hun unieke aanpak krijgen ze mensen in beweging. Beide geven aan: ‘Iedereen heeft de mogelijkheid om impact te maken met zijn of haar talent; daar hoef je geen oranje shirt of medaille voor te dragen. Het gaat erom wat je met een talent doet’. Ook in de tuinbouwsector is dit van groot belang om de sector naar een hoger niveau te brengen.
Tenslotte zullen een aantal personen die actief zijn binnen de tuinbouwsector ons meenemen in hun succesverhaal over samenwerken. Wat is het geheim van samenwerken? Welke obstakels zijn zij tegen gekomen? En wat voor moois heeft het samenwerken hen gebracht? Tijdens dit panel krijg je gelegenheid om ook vragen te stellen.
Om de verhalen van beide sprekers in goede banen te leiden zal deze avond wederom worden geleid door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden.

Programma
19.00 uur Inloop
19.20 uur Introductie & voorwoord voorzitter Arthur van der Meijs
19.30 uur Presentatie door Tim Jenniskens en Rogier Hofman
20.40 uur Paneldiscussie tuinbouw
21.30 uur Borrel

Aanmelden
Let op: aanmelden voor deze avond is verplicht én er is een maximum aantal bezoekers. Leden van Tuinbouw Jongeren Westland krijgen voorrang op niet-leden, Vol=Vol. Ben je geen lid, maar wil je toch aanwezig zijn? Stuur een mail naar uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl.

Adres
Opti-flor Creations
Orberlaan 43
2681 PH Monster

Terug naar overzicht

Video - Alleen ga je sneller, samen kom je verder