Uitnodiging ff tuinen

zaterdag 7 augustus 2021 13:45 uur
Huub van Leeuwen & Lugt Lisianthus

Het mag weer! We mogen na een lange periode weer fysiek afspreken met Tuinbouw Jongeren Westland. Dit willen wij doen op zaterdag 7 augustus met een ouderwets rondje ‘effe tuinen’ in combinatie met een nieuw element: een fietstocht.

We zullen op bezoek gaan bij twee grote kwekers in het Westland: ‘Lugt lisianthus’ & ‘Huub van Leeuwen’. Deze bedrijven bewegen mee met de trend van schaalvergroting in de sierteeltsector en zijn voor de Coronacrisis uitgebreid met twee nieuwe locaties. We gaan kijken hoe deze bedrijven er van binnen uitzien en hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd. Hebben ze veel last gehad van de Coronacrisis? Of was het een ‘massa is kassa’ jaar?

We zullen starten bij de ene kweker en na een rondleiding onszelf op de fiets verplaatsten naar de andere kweker voor de volgende rondleiding. Zoals gebruikelijk beginnen we de middag met een bakkie en eindigen we met een borrel. De middag ziet er als volgt uit:

13.45 Koffie bij Huub van Leeuwen (Poeldijksepad 19, Honselersdijk)
14.00 Start rondleiding
15.00 Vertrek andere locatie
15.30 Start rondleiding bij Lugt lisianthus (Boomaweg 3, Monster)
16.30 Borrel

Ondanks dat fysiek afspreken weer mag dienen we ons wel te houden aan de corona maatregelen. Op dit moment zijn dat de volgende:
• Blijf thuis bij klachten zoals niezen, hoesten en koorts.
• Houd 1,5 meter afstand.
• Aanmelding verplicht
*Bij slecht weer zullen we ons niet gezamenlijk met de fiets verplaatsen, maar met eigen vervoer.

Terug naar overzicht