Wat is de verpakking van de toekomst?

maandag 15 april 2019 19:00 uur
Ledenavond bij De Jong Verpakking

Op maandagavond 15 april wordt er een ledenavond georganiseerd over verpakkingen. Tijdens deze avond vertellen De Jong Verpakking en het KIDV (Kennisinstituut duurzame verpakken) ons meer over hun visie over toekomstige verpakkingen. De avond wordt georganiseerd bij De Jong Verpakking in de personeelskantine van de golfkartonfabriek.

Als eerst trapt Merlin de Jong, dochter van de oprichter Henk de Jong, de avond af. Zij zal ons meer vertellen over het bedrijf De Jong Verpakking, het productieproces van golfkarton en haar visie over toekomstige verpakkingen. Henk de Jong begon 20 jaar geleden als spruitenteler. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste golfkarton producenten van Europa.

Vervolgens neemt Karen van de Stadt van het KIDV (Kennis Instituut Duurzaam Verpakken) ons mee in hoe wij onze huidige verpakkingen kunnen verduurzamen. Het KIDV adviseert en inspireert bedrijven geheel onafhankelijk op het gebied van verpakkingen. Met deze twee sprekers willen we jullie inspireren over de verpakkingen van de toekomst. Afsluitend vindt er een rondleiding in de fabriek plaats waar de machines met grote rollen papier worden verwerkt tot stukken golfkarton.

Programma:
19.00 tot 19.30 uur Ontvangst koffie/thee
19.30 tot 20.15 uur Presentatie van De Jong Verpakking
20.15 tot 20.45 uur Presentatie van het KIDV
20.45 tot 21.15 uur Rondleiding golfkartonfabriek
21.15 tot 21.45 uur Netwerkborrel

Aanmelding is verplicht.

Voor deze avond is er plek voor maximaal 60 personen, dus wees er snel bij. Bij meer als 60 aanmeldingen zal gekeken worden naar tijdstip van aanmelding en zullen we de laatste aanmelders helaas moeten teleurstellen.

Terug naar overzicht