Een nieuw gezicht!

Tuinbouwjongeren Westland vernieuwt huisstijl en website.

Eerst even een korte introductie voor wie ons niet kent: Stel je bent jong, nouja jonger dan 35, woont in het Westland en weet zeker dat de tuinbouw jouw roeping is. Je bent al werkzaam in de sector, zit in het bedrijf van je vader of trekt zelf een onderneming uit de grond, dan is Tuinbouw Jongeren Westland een club waar je simpelweg niet omheen kunt. Hier vind je jonge honden die net zo hard aan de weg timmeren als jij en bouw je netwerken die je hele carrière nuttig zijn. Een kweekvijver van tuinbouwtalent en een verbindende schakel in de sector.

Tuinbouw Jongeren Westland klopte bij Panorama Studios aan om de uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Het oude logo paste niet meer bij het vooruitstrevende karakter van de club. Het ademde niet het jonge enthousiasme wat in de club heerst. Naast de nieuwe huisstijl heeft Panorama Studios de website volledig vernieuwd. De website is een belangrijk medium om potentiele leden te enthousiasmeren en bestaande leden te mobiliseren.

Panorama Studios is aan de slag gegaan en heeft de huisstijl en website vernieuwd. Met de nieuwe website heeft de organisatie niet alleen een mooie presentatie van de club in handen, maar ook een handige communicatietool. Zo kan de organisatie met de nieuwe website bijvoorbeeld makkelijk evenementen organiseren en leden uitnodigen. Na ieder evenement kan uitgebreid verslag worden gedaan, zodat iedereen mee kan kijken naar de activiteiten van de club. Het resultaat mag er wezen en we vinden het erg gaaf dat wij deze club verder konden helpen!

Terug naar overzicht