Rabobank verlengt sponsorovereenkomst met Tuinbouw Jongeren Westland

De Lier – Met het zetten van de handtekeningen werd donderdagmiddag 25 maart het contract met onze hoofdsponsor Rabobank met drie jaar verlengd. Bovendien overhandigde TJW-voorzitter Arthur van der Meijs officieel het eerste exemplaar van het Tuinbouw Jongeren Jaarboek 2021 aan Danique Toussaint, accountmanager Food & Agri bij Rabobank.

“Met de verlenging van de sponsorovereenkomst met Rabobank werken wij als bestuur van Tuinbouw Jongeren Westland aan de continuïteit van onze mooie club. Hoewel we als bestuur het afgelopen jaar weinig mogelijkheden hadden met betrekking tot de organisatie van ledenavonden, hebben we wél goed nagedacht over waar we als club voor staan en willen staan. Dit sluit goed aan op de visie en missie van de Rabobank. Met deze overeenkomst maakt Rabobank het mogelijk om onder andere het lidmaatschap van nieuwe leden het eerste jaar gratis aan te bieden. Op deze manier kunnen nieuwe tuinbouw jongeren kennismaken met onze club. We zijn dan ook blij dat we onze samenwerking met onze hoofdsponsor mogen voortzetten”, aldus Arthur van der Meijs.

Tuinbouw Jongeren Westland (TJW) is een netwerk voor jongeren van 16 tot 35 jaar die werkzaam zijn in de glastuinbouwsector. Een bruisende vereniging van meer dan 300 leden die maandelijks een interessante bijeenkomst organiseert voor haar leden. Dat zijn zowel (potentiële) glastuinbouwondernemers als werknemers die werken voor aanverwante bedrijven zoals banken, exporteurs, makelaars en toeleveranciers. TJW heeft een twaalfkoppig bestuur waarin vertegenwoordigers van glastuinbouwondernemers en aanverwante bedrijven voor een gezonde balans zorgen. Naast de maandelijkse ledenbijeenkomsten wordt er ieder jaar hard gewerkt aan de samenstelling van het Tuinbouw Jongeren Jaarboek in samenwerking met Tuinbouw Jongeren Oostland. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema: “Pompen of Verzuipen”. Een thema dat goed aansluit op de uitdagingen waar we als sector mee te dealen hebben. Ben je benieuwd? Houd dan onze social media en website tuinbouwjongeren.nl in de gaten!

Terug naar overzicht