Voorzitterswisseling bestuur Tuinbouw Jongeren Westland

Na ruim 3 jaar voorzitterschap treed Arthur van der Meijs af als voorzitter en bestuurslid van Tuinbouw Jongeren Westland. “Met de club hebben we de afgelopen jaren veel leuke en inspirerende avonden mogen organiseren voor onze leden. Nog steeds melden veel nieuwe jonge leden zich aan en dat is belangrijk voor de continuïteit van onze club. Het is nu tijd dat een andere voorzitter deze stijgende lijn voort mag zetten en draag ik het stokje over”, aldus de aftredende voorzitter Arthur van der Meijs.

Jurrian van den Beukel is de nieuwe voorzitter van Tuinbouw Jongeren Westland. Jurrian is al jaren lid van onze club en is geen onbekende binnen het bestuur van TJW. In het nieuwe Tuinbouw Jongeren Jaarboek stelt hij zich kort voor. “Mijn naam is Jurrian van den Beukel. Ik ben 28 jaar jong en werk bij SV.CO, waar ik me bezighoud met techniek en ontwikkeling. Ik ben getrouwd en onlangs vader geworden van Jet. Sinds kort heb ik het voorzitterschap van Tuinbouw Jongeren Westland van Arthur van der Meijs overgenomen. De komende jaren willen we weer nieuwe Tuinbouw Jongeren verwelkomen binnen onze club en hen blijven enthousiasmeren voor onze mooie sector”, aldus Jurrian.

Naast de wisseling van een nieuwe voorzitter hebben we sinds kort ook een nieuwe vice-voorzitter. Jochem den Bleker is de nieuwe vice-voorzitter binnen TJW en neemt het stokje over van Leander van Onselen, die dit jaar af zal treden. Met deze wisselingen zijn we er weer klaar voor de toekomst en hebben wij vertrouwen in de nieuwe samenstelling van het bestuur.