Blijf actief bezig met de energietransitie en maak rendabele keuzes voor de lange termijn

Zaterdag 9 Juli was het zover TJW Zomeractiviteit in combinatie met de ALV. We werden deze zomerse zaterdag bij de aftredend vicevoorzitter van TJW, Leander van Onselen op de tuin ontvangen met koffie en koek.

Nadat een dertigtal TJW’ers zich had verzameld, trapte onze voorzitter Jurrian van de Beukel af met een welkomstwoord. Hierna ging het woord naar Leander die een snelle introductie gaf van zijn puntpaprika bedrijf die hij samen met zijn ouders runt. Dit doen zij op 2 locaties van gecombineerd 5 ha die op steenworp afstand van elkaar liggen in ’s-Gravenzande.

Bovendien kreeg Leander deze middag als vertrekkend bestuurslid na 5 jaar volle inzet een bloemetje toegereikt door de voorzitter en werd hij bedankt.

Vervolgens ging de ALV van start waar TJW voorzitter Jurrian en Jeff Zuidgeest de nieuwe penningmeester van TJW een inzicht gaven in de ontwikkelingen binnen TJW. Tijdens de vergadering werden de vertrekkende bestuursleden genoemd en de nieuwe aanwas van het bestuur van TJW werd met trots gepresenteerd. De financiële stukken zijn gepresenteerd door Jeff en deze werden goedgekeurd door de leden.

Half 3 lag er een schuit klaar die ons door het Westland voer. Onder het genot van een drankje en een zonnetje werd er veel bijgepraat en gelachen. Rond 6 uur werd er pizza op de boot bezorgd. Zo kon ieder met een volle maag de avond tegemoet.

Als bestuur kijken we terug op een geslaagde middag waar ieder heeft gelachen en ook elkaar weer beter heeft leren kennen.

Ieder een fijne zomer gewenst.
We zien jullie graag in september op de Topsprekersavond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Tuinbouw Jongeren Westland